TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pekin Büyükelçiliğimizde 15 Temmuz töreni

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, 15 Temmuz hain kalkışma hareketinin 2. yıl dönümünde, “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” adı altında Pekin Büyükelçiliğinde tören düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2018 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Pekin Büyükelçiliğimizde 15 Temmuz töreni

Halen Türkiye’de olan ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni göreve başlama törenine katılan ve daha sonrası görev yerine dönecek olan ÇHC Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, “Hain FETÖ darbe girişiminin 2. yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmetle anmak ve Pekin'de de birlik olmak üzere Büyükelçiliğimizde düzenlenecek ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ programına, tüm vatandaşlarımız davetlidir” diyerek Çin Halk Cumhuriyetinde yaşamını sürdüren iş adamları, öğrenciler, Bürokratlar vs büyük-küçük, kadın-erkek-çocuk herkesi 15 Temmuz hain kalkışma hareketinin 2. yıl dönümü törenine beklediklerini ve herkesi en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

 

Bu arada; “Hayalimdeki Çin Resim Yarışması”nda dereceye girerek Çin seyahati kazanan öğrenciler Pekin Büyükelçiliğini ziyaret ettiler. Büyükelçilik Geçici Maslahatgüzarı Ferhat Alkan, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, Türkiye-Çin ilişkilerinin gelişmesinde öğrenciler arası etkileşimin önemini vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.