TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pardon deyip serbest bıraktılar

Irak'ta yaklaşık 5 ay önce tutuklanan kamyon şoförü İsa Albakan, serbest bırakılmasının ardından Şanlıurfa'ya geldi.Albakan, "Beni Erbil'de yanlışlıkla gözaltına aldılar.Suçsuz olduğumu anlayınca serbest bıraktılar” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2015 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Pardon deyip serbest bıraktılar

Çalıştığı özel şirket için kamyonla yük taşıdığı Erbil kentinde tutuklandıktan 5 ay sonra özgürlüğüne kavuşan Alkan, Akçakale ilçesindeki evinde yakınları tarafından zılgıtlar ve sevinç gösterileriyle karşılandı.Eşi ve çocuklarına sarılarak hasret gideren Albakan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hürriyetine, ailesine ve sevdiklerine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.Kurtarılması için çaba harcayan başta ailesi olmak üzere yakınlarına ve hükümet yetkililerine teşekkür eden Albakan, "Beni Erbil'de yanlışlıkla gözaltına aldılar ve 5 ay cezaevinde tuttular. Suçsuz olduğumu anlayınca serbest bıraktılar. Bana bu sürede herhangi bir işkence yapmadılar ve sıkıntı yaşatamadılar ancak bir daha Irak'a gitmem" diye konuştu.

Şoförün kardeşi Ahmet Albakan da 5 ay boyunca bu günü beklediklerini anlattı.

Kardeşinin serbest bırakılması için devlet yetkililerine ve yakınlarına teşekkür eden Albakan, "Bugün büyük bir bayram yaşıyoruz. Kardeşim sağ salim evine döndü, Allah'a şükürler olsun" ifadesini kullandı.

Akçakale ilçesinde yaşayan İsa Albakan, 26 Ocak'ta yük götürdüğü Irak'tan dönüşte, Erbil kentinde kıyafetindeki Arapça yazı yüzünden tutuklanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.