Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler keyifli bir gün geçirdi

Hayatta İyilik Var Derneği ve Altınbaşak İlkokulu/Ortaokulu idarecilerinin destekleriyle düzenlenen etkinlikte Altınbaşaklı öğrenciler keyifli bir gün geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2020 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Öğrenciler keyifli bir gün geçirdi

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Hayatta İyilik Var Derneği Başkanı Ufuk Tan da yer aldığı etkinlik kapsamında, Altınbaşak İlkokulu/Ortaokulunda fidan dikimi, teknoloji sınıfının açılışı, okul kütüphanesinin açılışı, öğrencilere pamuklu şeker ikramı, kostümlü maskotlar, palyaço eşliğinde müzikli aktiviteler ve sinema gösterimi ile Hayatta İyilik Var Derneği ve Altınbaşak İlkokulu/Ortaokulu idarecileri öğrencilere eğlenceli dakikalar yaşatarak, Covid-19 virüsü nedeni ile uzaklaştıkları okul ortamını renklendirip mutlu olmalarını sağladı.

Program sonrası konuşan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, okula adaptasyonda etkili olabilecek organizasyonlara öğrencilerin çok ihtiyaç duyduğunu, böylesi ihtiyaç duyulan bir zamanda sosyal sorumluluk alarak öğrencilerin sevinç ve mutluluklarına katkı sunan Hayatta İyilik Var Derneği ile okul idarecilerine hazırladıkları program için teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.