Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtarlara 562 TL Promosyon Ödemesi Yapılacak

 Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, Şanlıurfa’daki muhtarlara 562,00 TL maaş promosyon ödemesi yapılacağı müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2019 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Muhtarlara 562 TL Promosyon Ödemesi Yapılacak

Şanlıurfa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile QNB Finansbank Şanlıurfa Emniyet Caddesi Şubesi arasında “Muhtar Maaş Promosyon Sözleşmesi” imzalandı.

Banka yetkilileri ve muhtar temsilcilerinin hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, “20 Haziran 2019 tarihi itibariyle QNB Finansbank yetkilileri ile imzaladığımız Muhtar Maaş Promosyon Sözleşmesi ile muhtarlarımızın maaşlarının yatırıldığı banka şubesince her muhtarımıza 562,00 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun” dedi.

İmza töreninde hazır bulunan muhtar temsilcileri de muhtar maaşlarını ödeyen bankalarla yapılan görüşmeler sonucu en iyi promosyonu veren banka ile sözleşme imzalandığını belirterek, Vali Yardımcısı Ufuk Akıl’a teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.