Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MEM’den Halep’e yardım kampanyası

Suriye’de yaşanan savaşta sivil halkın yaşadığı drama Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü de sessiz kalmadı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2017 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
MEM’den Halep’e yardım kampanyası

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak başlatılan kampanyaya merkez ve ilçe okullardan gelen yardımlar, drama maruz kalan halkın ihtiyaçlarını karşılamaları için tırlarla Halep’e gönderildi.

Yaşadıkları acıları yakından hissedip yanlarında olan öğrenciler, bu kez de İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlattığı kampanya ile gıda ve giyecek yardımında bulunarak insani görevlerini yerine getirdiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci şunları söyledi: “Bu bizim için gurur verici bir durum. Yanı başımızda yardıma ihtiyaç duyanlar varken buna duyarsız kalamazdık. Bu bizim insanımızın yapısında var. İl merkezi ve ilçelerimizdeki öğrencilerimizin büyük destekleri, öğretmen ve idarecilerimizin gayretleriyle sorunu tamamen çözemesek de her zaman yanlarında olduğumuzun bir göstergesi olsun  diye yardımlarına koşuyoruz. Allah yardımcıları olsun. Bu kampanyada emeği geçen öğrenci, öğretmen, idareci tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.”  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.