Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maşuk talihlilerine taksit şoku

Maşuk kuralarında ismi çıkan talihlilere kötü haber. 3+1 dairelerin taksitleri peşinattan hemen sonraki ay başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2015 07:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Maşuk talihlilerine taksit şoku

TOKİ’nin Maşuk’ta yaptığı yaklaşık 3 bin konutun kuraları 18-19 Ocak’ta çekildi. Kat ve dairelerin belirlendiği kuralar noter huzurunda yapıldı. Taksitlerin bin liranın üzerinde olması hak sahiplerini kara kara düşündürürken taksitlerin ne zaman ödeneceği merak ediliyordu. Ortaya atılan dedikodular taksitlerin anahtar teslimatından sonra başlayacağı yönündeydi. Ancak işin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı. Anahtar tesliminden sonra taksit ödemesinin sadece 2+1 daireler için geçerli olduğu öğrenildi. 3+1 dairelerde taksitler, peşinatın ödenmesinden sonraki ay başlayacak.

TESLİMAT EYLÜL’DE OLABİLİR

Kuraların kısa süre önce çekildiği konutlar için peşinat ödemelerinin Şubat’a yetiştirilmesi için çalışmalar sürüyor. Ödemelerin Şubat’a yetiştirilememesi durumunda en geç Mart ayında alınması planlanıyor. İnşaat çalışmalarının ise Haziran-Temmuz aylarında bitmesi bekleniyor. İnşaatın bitmesiyle anahtarların Eylül ayında hak sahiplerine teslim edileceği tahmin ediliyor.

GÜVENÇ “ANAHTAR TESLİMİNDEN SONRA” DEMİŞTİ

Kuraların yapıldığı gün salonda hazır bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, taksitlerin anahtar tesliminden sonra başlayacağını müjdelemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.