Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lösemili Çocukların Yüzü Güldü

‘’Lösemi Değil,İyilik Bulaşır’’ sloganıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Minik Kahramanlar Sanatla buluşuyor etkinlikleri kapsamımda lösemili çocuklar, Ebru sanatıyla tanışıp, palyaçolarla birlikte eğlenerek güzel bir gün yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2021 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Lösemili Çocukların Yüzü Güldü

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Lösemili çocuklara yönelik ’Lösemi Değil,İyilik Bulaşır’’ etkinliğiyle minik kalplere dokunuldu.

Minik kahramanlar sanatla buluşuyor faaliyeti kapsamında düzenlenen etkinliğe Hastane Başhekimi Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Kaya, Hastane yöneticileri, doktorlar, hemşireler ve tedavi gören lösemili çocuklar katıldı.

Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda minik çocuklar palyaçolarla oyunlar oynayarak güzel bir gün yaşadılar. Yüzlerin güldüğü etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlenerek Ebru sanatı ile tanıştılar. Ebru Sanatçısı Mehmet Alper Çiftçi, çocuklarla birlikte su teknesinde ebru yaparak sanatın inceliklerini anlattı.

Çocukların farklı bir gün yaşadığını anlatan Hemşire Melek Karaca, tedavi gören lösemili çocukların eğlenerek güzel vakit geçirdiklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.