TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük esnafın prim gün sayısına düzenleme geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan küçük esnafa prim müjdesi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, prim gün sayısının SSK’lılarla eşitleyerek 7200 güne indirileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2023 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Küçük esnafın prim gün sayısına düzenleme geliyor

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYİP ERDOĞAN 14 MAYIS^TA YAPILACAK SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA KAYSERİ’DE DÜZENLENEN MİTİNGE KATILDI.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BURADA YAPTIĞI KONUŞMADA KÜÇÜK ESNAFA MÜJDE OLARAK DUYURDUĞU BİR AÇIKLAMASINDA, “KÜÇÜK ESNAFLARA DA BİR MÜJDE VERMEK İSTİYORUM. PRİM ÖDEME GÜN SAYISINI SSK'LILARLA EŞİTLEYEREK 7200 GÜNE İNDİRİYORUZ. BU ÇALIŞMADAN 1 MİLYON KÜÇÜK ESNAF FAYDALANACAK" DİYE KONUŞTU.

BU AY BEDAVA OLAN DOĞALGAZ FATURALARINA DEĞİNEREK “100 MİLYARLARCA DOLARI YABANCI ÜLKELERE FATURA OLARAK ÖDEDİK. ARTIK BU PARA MİLLETİMİZİN CEBİNDE KALACAK” DİYEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, “BU PARAYLA AİLE VE GENÇLİK BANKASI KURACAĞIZ. BELLİ BİR GELİRİ REZERV EDECEĞİZ. SAPKIN AKIMLAR KARŞISINDA AİLE KURUMUNU GÜÇLENDİRECEĞİZ. KADINLARIMIZI EMEKLİ EDEREK KENDİ GELİRLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ” İFADELERİNİ KULLANDI.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.