Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kontrolden Çıkan Otomobil, Bariyerlere Çarpıp Durabildi

Haliliye ilçesinde seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle bariyerlere çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2021 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Kontrolden Çıkan Otomobil, Bariyerlere Çarpıp Durabildi

M. Ganiy Çiftçi / Şanlıurfa Olay - Haber Olay - TV Olay

Kaza gece saatlerinde Necmettin Cevheri Bulvarı üzerinde bulunan dalgeçin bulunduğu noktada meydana geldi. iddiaya göre, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil kontrolden çıktı ve bariyere çarparak durabildi. Kaza sonrası yol savaş alanına dönerken, otomobil sürücüsü yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralı sürücüye müdahale etti.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, aracın yoldan çekilmesiyle bulunduğu yerden kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.