Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Sarıfakıoğulları uğurlandı

Giresun valiliğine atanan Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, ilçeden uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2017 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Kaymakam Sarıfakıoğulları uğurlandı

 İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile 3 yıldır görev yaptığı Nizip'ten Giresun valiliğine atatan Sarıfakıoğulları için Gaziantep-Şanlıurfa otoyolu otoban gişeleri önünde uğurlama töreni yapıldı.

 

Sarıfakıoğulları, uğurlamada, Kaymakam Vekili Bünyamin Bilgin, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Uzunaslan, kurum amirleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile vedalaştı.

 

Sarıfakıoğulları'nın vedalaşma sırasında hüzünlenerek ağladığı görüldü.

3 yıl görev yaptığı Nizip'ten ayrılmanın hüznünü yaşadığını belirten Sarıfakıoğulları, bugün Nizip’e veda ederek Giresun'da yeni bir sayfayı açacaklarını söyledi.

 

Görev süresinde Nizip’e ve Niziplilere en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığını ifade eden Sarıfakıoğulları, şunları kaydetti:

 "Görev süremde, milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve vatandaşlarımızın da desteğiyle önemli çalışmalara imza attık. Nizip önü açık, güzel bir ilçe. Bu güzel ilçenin çok daha iyi yerlere ulaşacağını ve daha güzel hizmetlere kavuşacağına inanıyorum. Elimden gelenin fazlasını yaptığımı düşünüyorum. Yaptıklarım bu güzel ilçeye ve insanlarına helal olsun diyor ve onlardan da haklarını helal etmelerini istiyorum."

 

Ardından eşi ve kızıyla aracına binen Sarıfakıoğulları ilçeden ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.