Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karakoyun Köprülü Kavşakta çalışmalar sürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Karakoyun Köprülü Kavşaktaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Karakoyun Köprülü Kavşağı’nda bir taraftan viyadük çalışması sürerken diğer yandan ise yan yolların asfalt serimine başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2019 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Karakoyun Köprülü Kavşakta çalışmalar sürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile Şanlıurfa trafiğini rahatlamak için kentin birçok noktasında aynı anda köprülü kavşak, bulvar ve yeni yol yapım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Gaziantep yolunda yaşanan trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmak için Karakoyun Köprülü Kavşağı çalışmalarına hız kazandırmıştı.

 

Bölgede hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler bir yandan kurulacak olan Köprülü Kavşağın ayak montesini sürdürürken bir yandan da yan bağlantı yollarının alt yapısını tamamlayarak asfalt serimine geçti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.