Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karacadağ’a büyük ilgi

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrenciler, "Güneydoğu'nun Uludağı" olarak nitelendirilen Karacadağ Kayak Merkezi'nde karın tadını çıkarıyor. Siverek ilçesindeki Karacadağ'a, Diyarbakır, Adıyaman, Mardin ve Batman gibi çevre il ve ilçelerde yaşayanlar da ilgi gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Karacadağ’a büyük ilgi

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle Güneydoğulu öğrenciler, soluğu Siverek ilçesindeki Karacadağ Kayak Merkezi'nde aldı.

Eğlenceli vakit geçirmek isteyen Güneydoğulu çocukların en gözde yeri, Siverek ilçe merkezine 45 kilometre mesafedeki halk arasında "Güneydoğu'nun Uludağı" olarak nitelendirilen 1919 rakımlı Karacadağ Kayak Merkezi oldu.

Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Mardin ve Batman gibi çevre il ve ilçelerden aileleriyle günübirlik gelen çocuklar, karın tadını çıkardı. Kızak ya da leğenle kar üzerinde kayan çocuklar, eğlenceli dakikalar geçirdi.

Büyükler ise bir yandan mangal yakarken, diğer yandan da  tatilin tadını çıkaran çocuklarıyla beraber vakit geçirdi.

Kayak merkezi işletmecisi Orhan Atilla, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta yağan karın pistleri kaymak için elverişli hale getirdiğini söyledi.

Okulların tatile girmesiyle ailelerin çocuklarıyla beraber vakit geçirmek için kayak merkezini tercih ettiğini belirten Atilla, "Kayak merkezi yoğun bir döneme girdi. Aileler ve öğrenci grupları özellikle burayı tercih ediyor. Pist bazen yetersiz kalabiliyor. İnşallah önümüzdeki dönemlerde pisti biraz daha genişletmek istiyoruz" dedi.

- Öğrenciler memnun

Diyarbakır'dan gelen 6'ncı sınıf öğrencisi İbrahim Karakaş, karnesinde hiç zayıf dersi bulunmadığını belirterek, sınıf arkadaşlarıyla tatili değerlendirmek için kayak merkezine geldiklerini ifade etti.

Altıncı sınıf öğrencisi Yusuf Dengiz de merkezde çok iyi vakit geçirdiklerini söyledi.

 

Deniz Kaymak ise yeğenleriyle Diyarbakır'dan geldiklerini belirtti. Güzel vakit geçirdiklerini aktaran Kaymak, kayakla kaymanın zorluğuna işaret ederek, leğenle kaymayı tercih ettiklerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.