Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haliliye'den aşevine yıllık 500 bin ekmek

ŞANLIURFA'da Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, belediye meclisinden alınan kararla Aşevi Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin bir yıllık ekmek ihtiyacı olan 500 bin ekmekle ilgili yapılan protokol imza törenine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Haliliye'den aşevine yıllık 500 bin ekmek

Aşevi Sosyal Yardımlaşma Derneği binasında düzenlenen protokol imza törenine Başkan Fevzi Demirkol ile Dernek Başkanı Ali Topal katıldı. Haliliye Belediye Meclisinden alınan karar Aşevi Derneğinden yardım alan ailelerin bir yıllık ekmek ihtiyacı olan 500 bin ekmeğin karşılanmasıyla ilgili hazırlanan protokole taraflar imza atarak, hayırlı olması temennisinde bulundular.

Dernek Başkanı Ali Topal, “Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol, bugün buraya gelerek, bizleri ziyaret etti. Bunun yanında, bir yıla yayılacak şekilde 500 bin ekmek yardımında bulundu. Allah ondan razı olsun. Fevzi Demirkol’a teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızdadır” diye konuştu.
SANLIURFA'DA HALILIYE BELEDIYE BASKANI FEVZI DEMIRKOL, BELEDIYE MECLISINDEN ALINAN KARARLA ASEVI SOSYAL YARDIMLASMA DERNEGI’NIN BIR YILLIK EKMEK IHTIYACI OLAN 500 BIN EKMEKLE ILGILI YAPILAN PROTOKOL IMZA TORENINE KATILDI. FOTO: SANLIURFA-DHA
Başkan Fevzi Demirkol ise sosyal mesuliyetin bilinci içerisinde çalışan bir belediye olduklarının vurgusunu yaparak, şunları söyledi:
"Şanlıurfa Aşevi Derneği, gönüllülük esasına göre hizmet eden halkımızın muhtaç olan kesimlerinin sıcak yemek ihtiyacını karşılayan bir kurumdur. Biz de, sosyal mesuliyetinin bilinci olan bir belediye anlayışıyla hizmet ettiğimiz için Şanlıurfa Aşevi Derneğinin her zaman yanındayız, yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz. Bugün, 500 bin ekmek teminin Haliliye Belediyesi bütçesinden yapılmasından bir protokol imzaladık. Bu kararı alan Haliliye Belediye Meclisi üyelerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle gönüllülük esasıyla çalışan Şanlıurfa Aşevi Derneği yönetim kurulu üyelerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum."

SANLIURFA'DA HALILIYE BELEDIYE BASKANI FEVZI DEMIRKOL, BELEDIYE MECLISINDEN ALINAN KARARLA ASEVI SOSYAL YARDIMLASMA DERNEGI’NIN BIR YILLIK EKMEK IHTIYACI OLAN 500 BIN EKMEKLE ILGILI YAPILAN PROTOKOL IMZA TORENINE KATILDI. FOTO: SANLIURFA-DHA
indir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.