TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç kızın ölümüne sebep olan vicdansız sürücü hakkında karar!

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesinde yaşanan korkunç kazada 18 yaşındaki Elif Bereket'in ölümüne sebep olan sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2021 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Genç kızın ölümüne sebep olan vicdansız sürücü hakkında karar!

Şanlıurfa'da herkesi yasa boğan kazada tutuklama kararı çıktı.

Geçtiğimiz gün Karaköprü ilçesindeki 35 metre yol üzeri Mehmet Hafız Bulvarı'nda korkunç bir kaza yaşandı. 18 yaşındaki Elif Bereket ile kardeşi Yaşar Bereket, dershaneden çıkıp evlerine gitmek için yolun karşısına geçmek istedi. Bu esnada hızla gelen iki otomobilden birisi Elif Bereket’e çarptı. Genç kız metrelerce havalanarak yola savruldu ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü bugün Elif'e çarptıktan sonra ortadan kaybolan Ali B.'nin gözaltına alındığını duyurdu. Aracı da terk edilmiş halde bulundu. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücü Ali B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BİHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.