Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futbol aşkıyla 75 yıl sonra buluştu

Hayatını tek başına yaşayarak geçiren Futbol aşığı 75 yaşındaki Mustafa Arıcı’nın hayalini Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2017 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Futbol aşkıyla 75 yıl sonra buluştu

Futbol aşkıyla hayata tutunan Arıcı, yıllardır maçlara gidemediğini ve futbol aşkını televizyonda maçları izleyerek giderdiğini belirterek Şanlıurfaspor maçını tribünden izlemek istedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, 75 yaşındaki Mustafa Arıcı’nın isteğini geri çevirmeyerek onu Şanlıurfaspor-Adanademirspor maçına davet etti.

Evinden alınarak maça getirilen Arıcı, protokol tribününde Şanlıurfaspor maçını izleyerek takımına destek verdi.

İl Müdürü Keşküş, Arıcı’ya Şanlıursapor’un atkısını takarak istediği her zaman onu maça getirebileceklerini söyledi.

“HAKAN EVLADIM ARTIK BENİM OĞLUMDUR”

Yıllardır maçı tribünde izlemediğini aktaran Arıcı, hiç oğlu olmadığını İl Müdürü Hakan Keşküş’ü oğlu yerine koyduğunu söyledi.

Mutluluğunu anlatmakta zorlanan Arıcı, “Ben yıllardır bir tribünde maç izlemedim. Çok mutluyum benim hiç çocuğum yok hakan evladım artık benimde oğlumdur çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.