Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'nün "mahrem ceza infaz koruma memurları"na yönelik olarak başlatılan soruşturma kapsamında, aralarında Şanlıurfa'nın da bulunduğu 14 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.
Çalışmalar neticesinde 24 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılırken, yakalanan 23 şahıs, dün Tekirdağ'da adliyeye sevk edildi.
Hakim karşısına çıkarılan 23 kişiden 3'ü tutuklanırken, 17'si adli kontrol şartıyla, 3'ü de savcılıktan serbest bırakıldı.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.