Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FECR Derneği 700 Yetim ve Öksüz Aileyi İftarda Ağırladı

null

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2022 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
FECR Derneği 700 Yetim ve Öksüz Aileyi İftarda Ağırladı

Fecr İnsani Yardım derneği (Fecr-der) Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde 700 yetim ve Öksüz aileye iftar yemeği verdi.

Fecr İnsani Yardım derneği (Fecr-der) bölge’de yardım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ramazan ayı dolayısıyla Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde 700 yetim ve Öksüz aileye iftar yemeği veren Fecr-Der bölgede mağdur ve fakir ailelerin umudu haline geldi.

Bölge’de ki Fakir ve Mağdur aileleri tespit ederek, bir çok alanda yardım faaliyetlerini de sürdüren Fecr-Der Ramazan ayında da yardım çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan yardım çalışmaları ile ilgili olarak bir açıklama yapan Fecr-Der Başkan Yardımcısı ve Genel koordinatörü İsmail Belek;

“ Fecr-Der olarak Ramazan ayı dolayısıyla mağdur kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bölgemizde yardıma ihtiyacı olan binlerce Ailemize ulaşarak ihtiyaçları doğrultusunda elimizdeki imkan ve kaynakları kullanarak yardım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ramazan ayı dolayısıyla Hayır sever vatandaşlarımızın desteği ile aş evimiz her iftar yaklaşık 700 aile’ye sıcak aş ikramında bulunuyor. Yine bölgemizde ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda, kıyafet, kira yardımı ve temel ihtiyaçlar noktasında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacımız, İhtiyaç sahibi ve mağdur ailelerimize destek olmak, onların duasını almak, vicdani ve insani sorumluluğumuzu yerine getirmektir. Derneğimiz tamamen gönülülük esasına bağlı olarak faaliyet göstermektedir. Derneğimizde gönüllü olarak çalışan tüm kardeşlerimden Allah razı olsun. Bu günde yaklaşık 700 yetim ve Öksüz ailemize ulaşarak onlarla iftarda buluştuk. Destek veren herkese teşekkür ediyorum ”dedi.

İftar yemeğine; Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktar, Tümkiad Şanlıurfa il başkanı Ali Soydaş, Fecr-Der üyeleri, sivil toplum örgütleri, gönüllüler ve yetim- Öksüz vatandaşlar katılım gösterdi.

İftar sonrası Yetim ve Öksüz çocuklara Oyuncak dağıtıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.