Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyyübiye'deki kavgada acı

Arazi meselesi yüzünden çıkan kavgada yaralanan 4 kişiden 1'i kaldırıldığı Hastanede yaşamını yitirdi...

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2017 23:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Eyyübiye'deki kavgada acı

azine arazisi nedeniyle aralarında anlaşmazlık çıkan iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. 

Eyyübiye ilçesine bağlı Hayati Harrani Mahallesinde Tursun ve Çakırbeyli ailesi ile Tursun aileleri arasında hazine arazisi nedeniyle başlayan anlaşmazlık silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine giden ekipler kavgada yaralanan 4 kişiyi ambulanslarla Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.  Yaralılardan Ali Tursun (30) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hastaneye giden şahsın yakınları ölüm haberiyle birlikte sinir krizleri geçirdi. Hastane aciline girmek isteyen şahısları polis engellemeye çalıştı. Yaşanan arbede nedeniyle hastaneye çevik kuvvet polisleri sevk edildi.

Ceset, hastane morguna kaldırılırken kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.