Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bediüzzaman Urfa’da anılıyor

null

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2023 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Bediüzzaman Urfa’da anılıyor

Büyük İslam alimi ve mütefekkiri Bediüzzaman Said Nursi, vefatının 63. yıl dönümünde Şanlıurfa’da çeşitli etkinliklerle anılıyor.

Bediüzzaman Said Nursi’nin vefatının 63. yıl dönümü vesilesiyle Bediüzzaman Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı ve Yeni Asya Şanlıurfa temsilciği 23 Mart Bediüzzaman Haftası’nda büyük İslam Alimini anıyor.

Bediüzzaman Said Nursi’nin vefatının 63. yıl dönümü vesilesiyle şehirde hatimler dağıtıldı. Akçakale, Birecik, Ceylanpınar başta olmak üzere şehrin en işlek caddelerine LED ekran ve reklam panolarında Risalei Nur Külliyatı, Bediüzzaman Said Nursi ve Kuran temalı afişler asıldı.

Vakıf merkezinde cuma günü ise Bediüzzaman ve Risale-i Nur konulu seminer verilecek.

Bediüzzaman Vakfı ve Yeni Asya Şanlıurfa Temsilciliği, Bediüzzaman’ın “Bütün Urfa halkına, çoluk çocuğuna ve mezarda yatanlarına her sabah dua ediyorum. Urfa taşıyla toprağıyla mübarektir. Ben çok hastayım. Onlarda bana dua etsinler" sözünü hatırlattı.

Bediüzzaman Said Nursi 23 Mart 1960 günü sabaha karşı Urfa’da vefat etmiş ve dergâh Camii avlusunda defnedilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.