Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kırıkçı ve Ekibinden Hilvan Çıkarması !

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hilvan İlçesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Başkan Kırıkçı ve Ekibinden Hilvan Çıkarması !

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ilçe ziyaretleri kapsamında Hilvan İlçesini ziyaret etti. Hilvan’da ilk olarak AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığını sonrasında ise Hilvan Belediye Başkanlığını ziyaret eden Kırıkçı teşkilat ve Belediye Meclis üyeleriyle bir dizi toplantı gerçekleştirdi. Belediye ziyaretinin ardından Hilvan Ziraat Odası, Hilvan Muhtarlar Derneği, Esnaf ve Sanatkârlar odası ve son olarakta Hilvan esnafıyla bir araya geldi.

Başkan Kırıkçı gerçekleştirilen ziyaretle ilgili, ”Öncelikle Hilvan Teşkilatımıza Mustafa Başkanımızın şahsında teşekkür ediyorum. Teşkilatımızla, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla, Mahalle Temsilcilerimizle beraber toplantımızı gerçekleştirdik. Teşkilatımızın durumunu gözden geçirdik sorunlarımızı çözüm önerilerimizi konuştuk. Yeni siyaset stratejisi üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Öte yandan Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık Başkanımızı ziyaret ettik. Hem kendisiyle hem de meclis üyelerimizle Hilvan’da yapmış oldukları ve yapacakları hizmetleri konuştuk.2023 yolunda hem Hilvan Belediyemizin hem Hilvan Teşkilatımızın yapması gereken konular üzerinde müzakereler yaptık. Bu anlamda Hilvan’ın 2023’e hazır olduğunu samimiyetle gördük. Ben bu anlamda hem ilçe Başkanımıza hem de Belediye Başkanımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum ”açıklamalarında bulundu.

Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir yaptığı konuşmada, ”AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Sayın Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hilvan ilçe teşkilatını ziyaret ettiler. İlçe teşkilatı olarak Ana Kademe, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Mahalle Temsilcilerimizle İl Başkanımızla rutin bir toplantı yaptık. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ve bundan sonra yapacağımız çalışmaları istişare ettik. Yıllardır beraber çalıştığımız bir başkanımız. Birlik ve beraberlik içinde İlçemiz için, davamız için gayret içinde çalışmaya devam edeceğiz ”dedi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise,” İl Başkanımız Sayın Abdurrahman Kırıkçı daha öncede teşkilatta çalışmış konuları çok iyi bilen bir başkanımızdır. Bizde Hilvan Belediyesi olarak yaptıklarımız, yapacaklarımız genel konuları kendisiyle paylaştık. İl Başkanımıza, Kadın Kolları Başkanımıza, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine ben Hilvan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 2023’e doğru çok güzel bir şekilde çalışmalarımızı yapacağız Allah’ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bayrağını en yüksek yerlere taşıyacağız ”cümlelerine yer verdi.

Büyük bir ilgi ile karşılanan Başkan Kırıkçı esnaf ve vatandaşları ziyaret edip gelen talepleri ve önerileri dinleyerek İlgili birimlere aktardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.