Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Canpolat Sahada

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ekipleri ile sahaya inerek talep, öneri ve isteklere anında çözüm buluyor. Başkan Canpolat’ın talepleri anında yerine getirmesi ise vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2019 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Başkan Canpolat  Sahada

Göreve geldiği ilk günden beri ‘Çözülmedik sorun, dokunulmadık mahalle kalmayacak’ sloganıyla çalışmalarına başlayan Başkan Canpolat sorunlara çözüm üretmeye devam ediyor. Sabahın ilk saatlerinde beraberindeki Başkan Yardımcısı Mehmet Erol ve birim müdürleri ile Karşıyaka Mahallesine giden Başkan Canpolat, burada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Mahallede incelemelerde bulunan Başkan Canpolat, vatandaşlardan vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Canpolat, Karşıyaka Mahallesinde devam eden park, yol ve rutin çalışmaları inceledi. Mahalle gezisi esnasında vatandaşlar ve çocuklarla ile fotoğraf çektirip tokalaşan Başkan Canpolat, ardından Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taşta’nı makamında ziyaret etti.

Burada mahalle muhtarı ile fikir alışverişinde bulunarak talepleri dinledi.

Tüm ekiplerin her an sahada olduğunu ifade eden Başkan Canpolat, sahadan bir an olsun ayrılmayacaklarını söyledi. Tüm mahallelerde ihtiyaçları yerinde tespit etmek istediklerini kaydeden Başkan Canpolat, amaçlarının talep gelmeden hizmetin anında gitmesi olduğunu ve bu anlayışla çalıştıklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.