TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 günde 12 bin kişi ziyaret etti

Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) Başkanı Mehmet Kaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı 4 günde 12 bini aşkın kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2015 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
4 günde 12 bin kişi ziyaret etti

Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski hal pazarının bulunduğu alanda düzenlenen fuarda, sektör temsilcilerinin yeni ürünlerini katılımcılara tanıtma imkanı bulduğunu söyledi.

Fuar sayesinde ekonomisinin büyük bölümü tarım ve hayvancılığa dayanan kentte katılımcıların iş bağlantıları kurma olanağı sağladığını belirten Kaya, fuarın herkesi memnun ettiğini kaydetti.

Şanlıurfa'nın yeni ve kalıcı bir fuar alanına ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Kaya, şunları kaydetti:

 "Bugün sona eren fuarı 4 günde 12 binin üzerinde kişi ziyaret etti. Aslında bizim beklentimiz daha fazla... Ziyaretçi sayısının azlığını, kalıcı bir fuar alanının olmayışına bağlıyoruz, fiziki nedenlerden dolayı istediğimizi alamıyoruz. Fuara 120 firmanın 321 markası katıldı, bu da demek oluyor ki Şanlıurfa artık bölgesinde tarım, gıda ve hayvancılık alanında en önemli şehir haline geliyor. Kalıcı bir fuar alanına kavuştuğumuzda inşallah daha büyük ve farklı fuarlar yaparız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.