Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Urfa’da İşten Çıkarılan 300 İşçi İle İlgili Flaş Gelişme

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) Uğur Tekstil Fabrikasında çalışan yaklaşık 300 işçi işlerine geri döndü. Sendika temsilcisi müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2021 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Urfa’da İşten Çıkarılan 300 İşçi İle İlgili Flaş Gelişme

Uğur Tekstil Fabrikası çalışanları ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde sendikal haklarının ellerinden alındığını ve hiçbir hakları verilmeden işten çıkarıldıklarını öne sürerek çeşitli eylemler yapan işçiler ile ilgili sonuç çıktı.

DİSK/Tekstil Gaziantep Bölge Temsilcisi Mehmet Türkmen, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Bugün Uğur Tekstil’de işçi servisleri çalışmaya başladı. Bir ay önce kapanan fabrika bugün açıldı ve atılan işçilerin hepsi tekrar işe alındı. Birlik, mücadele ve dayanışma kazandı. Destek veren, yanımızda olan herkese teşekkürler. Bu daha başlangıç, mücadeleye devam.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.