Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dolarda yükseliş devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2021 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Dolarda yükseliş devam ediyor

Dolar son zamanlardaki yükselişini sürdürüyor. Gece saatlerindeki yüzde 2.5’lik yükselişle tüm zamanların rekorunu kırarak 8.78 seviyesini gördü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı TRT canlı yayınında "Bugün Merkez Bankası başkanımla görüştüm. Faizleri düşürmemiz şart" dedi. Bu açıklamalardan sonra dolar, Türk Lirası karşısında yaklaşık yüzde 2.5 değer kazanarak 8.78 seviyesine geldi.

TRT ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüştüğünü belirterek "Bizim bir defa faizleri düşürmemiz şart. Onun için de temmuz ağustos buraları bulacağız ki faiz düşmeye başlasın" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamasının ardından dolar/TL paritesi sert yükseldi. Saat 00.24 itibariyle 8,7795 seviyesine yükselen dolar/TL, tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüş oldu.

Dolar şuan  8.6  seviyelerinde seyrediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.