Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çiftçi, projeleri değerlendirdi

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Kent Konseyi Kadın Meclisi istişare toplantısına katılarak, kadınlara yönelik düzenlenen projeleri değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Başkan Çiftçi, projeleri değerlendirdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Kent Konseyi Kadın Meclisi istişare toplantısına katıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlara yönelik başlatılan çalışmaların görüşülerek Kadın Meclisi tarafından projelendirme raporlarının değerlendirildiği toplantıda, kadınların iş dünyasına kazandırılması, desteklenmesi, aile ve kadın konuları hakkında görüşmeler yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa’da kadını önemsiyoruz, kadının gelişimi ve sorunların gündeme gelmesi ve bunlara çözüm önerilerinin getirilmesi çok önemli" dedi.

Kadınlara her alanda destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Nihat Çiftçi, "Kent Konseyimiz, Engelli Meclisi, Gençlik Meclisi, Çocuk Meclisi ve Kadın Meclisini kurdu.  Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığımız da yönetim şemasını oluşturarak alt birimlerini kurmuş durumda. Şanlıurfa’da kadını önemsiyoruz, kadının gelişimi ve sorunları yerel yönetimler anlamında gündeme gelmesi ve bunlara çözüm önerilerinin getirilmesi bizim için çok önemli. Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliği ile kadınlara yönelik yapacağımız çalışmalar ile kadınlara yönelik yapacağımız hizmetleri, sorunlara getireceğimiz çözüm önerilerinde yol haritası olacak. Kent Konseyi güzel çalışmalar ile Şanlıurfa’yı kucaklayan ve sorumluluğunu bilen bir yaklaşım ile dolu dizgin bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Kent Konseyi bizlere Şanlıurfa açısından önemli konular hakkında görüş bildiriyor. Şu ana kadar tarafımıza 15 Konu hakkında rapor sunuldu ve bunlar zamanla daha da zenginleşecek. Kent Konseyine yapacağı çalışmalar da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kadın Meclisi Başkanı Mahmude Ergin de, "Bir önceki toplantıda Başkan ve görevlendirmeleri gerçekleştirdik. Bugün de istişare toplantısı gerçekleştiriyoruz. Alt birimlerimizi oluşturduk. İnşallah Şanlıurfa için yapacağımız çalışmalar ile sahada birebir kadınlarımızla ve vatandaşlarımızla görüşerek çözüm noktaları üreteceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI


DHA-Bölge - Türkiye-Şanlıurfa - Ali LEYLAK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.