Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siverek’teki Öğrenciler Elektrik ve Su Kesintisinden Muzdarip !

Siverek’te eğitim kampüsündeki okullarda elektriklerin kesilmesinden dolayı yüzlerce öğrencinin mağdur olduğu iddia edildi. HÜDA Par Siverek İlçe teşkilatı, yaşanan sorun ile ilgili basın açıklaması yaparak mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2021 23:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Siverek’teki Öğrenciler Elektrik ve Su Kesintisinden Muzdarip !

Siverek ilçesi Karakoyun Mahallesi'ndeki eğitim kampüsünde, elektrik trafosunun yanmasından dolayı Selahattin Eyyübi Anadolu Lisesi, Mevlana Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Siverek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Sultan Alpaslan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Siverek Bilim Sanat Merkezinin elektrikleri kesildi.

Elektrik kesintisinden dolayı da okulların suları da kesildi. Elektrik ve su kesintisinden dolayı mağdur olan öğrencilerin bazıları okula gelmezken, sorunun halen çözülmemesi ise öğrenci velilerinin tepkisine neden oldu. 

HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak, sorun ile ilgili okul idarecileriyle görüşerek bilgi aldı. Pandemiden dolayı mağdur olan öğrencilerin bu kez de elektrik kesintisinden dolayı mağdur edildiğini belirten Sımak, yetkililerden sorunun bir an önce çözülmesini istedi.

DEDAŞ yetkilileri ise trafonun özel olmasından dolayı kendi sorumluluk alanında olmadığını belirterek sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını savundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.