Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitim Değerlendirme Toplantısı Siverek’te düzenlendi

Şanlıurfa’da her ay yapılan eğitim değerlendirme toplantısının adresi bu kez Siverek ilçesi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Eğitim Değerlendirme Toplantısı Siverek’te düzenlendi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısında adres bu kez Siverek oldu. Dün sabah erken saatlerde Siverek'e giden Vali Şıldak, ilk olarak Kaymakamlık Toplantı Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımı ile eğitimdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Verilerin aktarılması ile süren toplantıda Vali Şıldak, her ilçe çalışmalarında koordinasyona önem verilmesini ve özellikle eğitim konusunda üstün hassasiyet gösterilmesini istedi.

Toplantının ardından Vali Şıldak, Abdulkadir Karahan Fen Lisesi'nde öğrencilerle öğle yemeği programına katıldı. Okulda öğrencilere seslenen Vali Şıldak, başarılı olmak için çok çalışılması gerektiğini söyledi.

Yoğun Siverek temaslarını Dumlupınar Ortaokulu ile sürdüren Vali Şıldak, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Dersliklerde öğrencilere seslenen Vali Şıldak, öğretmenlerle de toplantı düzenleyerek Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) ile ilgili değerlendirmede bulundu.

 

OKUL MÜDÜRLERİ VE ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Vali Şıldak, Siverek programını 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 5. İzleme ve Değerlendirme Toplantısı ile tamamladı. Toplantının ardından günü değerlendiren Vali Şıldak, "Siverek’te çok verimli bir çalışma gerçekleştirdik. Bütün İlçe müdürlerimize ve eğitimin her kademesinde görev yapan çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle BİGEP ile birlikte ilimiz eğitiminde çok güzel bir sinerji yakaladık. Bu gelişme odaklı süreci hep birlikte yaşıyoruz. Özellikle BİGEP ile birlikte eğitimin tüm aşamalarını takip ediyoruz. İlimizin tamamında bir eğitim rüzgarı oluştu. Bu yatırımların şehrimize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Milli Eğitim Bakanlığımıza, milletvekillerimize,    belediyelerimize, bütün pahdaşlarımıza ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Siverek temasları sırasında ilçede devam eden yatırımlara da vakit ayıran Vali Şıldak'a Kaymakam Musa Aydemir ve İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu da eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.