Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tedavisi biten kızıl şahinler doğaya salındı

Şanlıurfa'da Gölpınar Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavileri tamamlanan iki kızıl şahin, doğaya bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2017 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Tedavisi biten kızıl şahinler doğaya salındı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık 6 ay önce yaralı halde bulunarak rehabilitasyon merkezine getirilen kuşların tedavi ve rehabilitasyonları tamamlandı.

 

Uçabilecek duruma gelen hayvanlar, doğaya salındı.

 

Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi veteriner hekimi Reşat Ektiren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugüne kadar yüzlerce kanatlı ve memeli hayvanı tedavilerinin ardından doğaya salıverdiklerini söyledi.

 

Söz konusu kuşların 6 ay önce merkeze getirildiğini belirten Ektiren, özellikle göç dönemlerinde kuşların yüksek gerilim hatlarına çarparak zarar görebildiğini, ekiplerin bununla ilgili çalıştığını vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.