Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hilvan’da dev yılan paniği

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine bağlı Aşağıekece Köyünün mezrası olan Bardaklıda yaklaşık iki aydır ortaya çıkan dev bir yılan mezra sakinlerine zor günler yaşatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2015 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Hilvan’da dev yılan paniği

Mezra sakinlerinin iddiasına göre oldukça büyük olan bu yılan, şimdiye kadar 4 küçükbaş hayvanı ve bir köpeği telef ederken birçok hayvanı da yaraladı.

Mezranın içme suyunun karşılandığı pınarın olduğu bölgeyi, mesken tutan dev yılan mezra sakinlerinin hayatını tehdit ediyor. Mezra sakinleri özellikle gece saatlerinde silahsız bir şekilde dışarı çıkmaya korkuyor.

Eskiden çocukları içme suyu vanasını açmak için bölgeye yolladığını söyleyen köy sakinlerinden Serdar Çayan, “Yılan ortaya çıktıktan sonra bırakın çocukları yetişkinler bile silahsız bir şekilde söz konusu bölgeye gidemiyor” dedi.

 

Urfahalkhaber.com 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.