Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haliliye'de riskli yapılar yıkıldı

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü Ekipleri kaçak, ruhsatsız ve riskli yapılaşmayla ilgili denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Haliliye'de riskli yapılar yıkıldı

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekipleri, kaçak, ruhsatsız ve riskli yapılaşmayla ilgili denetimlerinin yanı sıra uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu ve çevre sakinlerinin yoğun şikayetlerine maruz kalan yapıları da yıkıyor. 

Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri son olarak Bahçelievler Mahallesi 11. Sokakta apartman bahçesinde bulunan bir yapıyı yıktı. Apartman sakinleri tarafından kullanılmayan ve bağımlıların mesken tuttuğu yapı iş makineleri vasıtası ile yıkıldı. Apartman bahçesindeki molozlar kepçe vasıtası ile kamyonlara yüklenerek apartman bahçesi temizlendi.

 

Haliliye’de Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekipleri son bir ay içerisinde uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu ve çevre sakinlerinin şikayetlerine maruz kalan tehlikeli ve terk edilmiş 5 yapıyı tamamen yıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.