Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gün birlik olma günüdür

Ülkede yaşanan darbe girişiminin ardından Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi bir kınama mesajı yayımlayarak “Gün birlik içinde darbeye karşı birlik olma günüdür” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 19:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Gün birlik olma günüdür

Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, Bizler Gazeteci ve Yazarlar olarak Türkiye’nin refahını ve huzurunu düşünen insanlarız demokrasiye insan haklarına ve seçilmiş cumhurbaşkanına karşı olan her türlü darbe girişimine karşı olduğumuzu buradan dile getireceğini söyleyen Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi “ Yurtta Sulh sloganı ile alçakça milli iradenin merkezi olan meclisimizi, milletimizi bombalayan sırtımızdan hançerleyen, onurumuza saldıran darbecilerin ve üniformalı ihanet çetelerinin demokrasimize milletimize cumhuriyetimize yönelik alçakça saldırılarına direnin tüm halkımızın yanındayız.” dedi.

 

 

Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, “ Türkiye halkı top yekûn ülkesinin yanında olduğunu göstermiş oldu. Bizde basın emekçileri olarak özgür bir şekilde kendi milletimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu göstermiş olduk. Dış güçlü destekçilerin Türkiye’de darbe yapamayacağını halkımız dik bir irade ile göstermiştir onlara. Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını ve bu tür girişimlere boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha olsun gösteren halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Başta tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.