Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir'den erken 23 Nisan kutlaması

null

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2022 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Büyükşehir'den erken 23 Nisan kutlaması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan “Şair Nabi Dijital Sinema Salonu” çocukların erken 23 Nisan coşkusuna ev sahipliği yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Şanlıurfalı çocuklar, hafta sonuna denk gelen ulusal bayram öncesi Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen sinema etkinliğinde gönüllerince eğlendi.

Otobüslerle öğretmenleri gözetiminde alana gelen minikler, Şair Nabi Dijital Sinemada ellerinde Türk bayraklarıyla 23 Nisan coşkusunun adeta provasını yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de miniklerle birlikte katıldığı gösterimde çocuklara çok sevdikleri “Köstebekgiller Gölge’nin Tılsımı” animasyon filmi izletildi.

Yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın üstlendiği ‘Köstebekgiller Gölge’nin Tılsımı” filmi çocuklar tarafından çok beğenildi. Filmin sonunda Başkan Beyazgül çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Sinema gösteriminin ardından oyuncaklarını da alan çocuklar güzel bir gün geçirdiklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.