Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akçakale’de bin 500 kişiye bayram şekeri dağıtıldı

Akçakale Kaymakamlığı tarafından ilçe’de bulunan ihtiyaç sahibi bin 500 kişiye bayram şekeri, çikolata, bisküvi ve oyuncak dağıtımı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2015 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Akçakale’de bin 500 kişiye bayram şekeri dağıtıldı

Ramazan Bayramı arifesinde Akçakale ilçe merkezinde ikamet eden yaklaşık bin 500 Türk ve Suriyeli ihtiyaç sahibine Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat tarafından bayram şekeri, çikolata, bisküvi ve oyuncak dağıtımı gerçekleştirdi.

Kaymakam Fırat konuyla ilgili şöyle konuştu: “Bayram arifesinde ilçe merkezimizde bulunan yaklaşık bin 500 ihtiyaç sahibine bayram şekeri, çikolata, bisküvi ve oyuncak dağıtımını gerçekleştirdik. Amacımız ilçe halkımıza ramazan bayramını bayram tadında yaşatmak olup, geleceğimiz olan çocuklarımızı bir nebze de olsa sevindirmektir. Dileğim halkımızın huzur ve güven içerisinde ele ele, gönül, gönül’e daha nice bayramlara ulaşması, hala acı çeken Müslüman kardeşlerimizin acılarının son bulmasını yüce Allah’tan niyaz ediyor ve tekrardan ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” 

 

Kaymakam Fırat, bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
google-site-verification=17JdBYTmCkOQ47__lWfiskKil_Sy4SbKNeDzgk4fPXs
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.