
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor geçen haftayı üç puanı Balıkesir’de bırakmasının ardından gözünü Diyarbakırspor’a çevirdi.
Sarı-Yeşili ekip Pazar günü saat 13:30’da GAP Arena Stadyumunda karşılaşacağı Diyarbakırspor maçı hazırlıklarını bir günlük iznin ardından dün antrenmanını başladı.
GAP Arena Stadyumunda gerçekleştiren idmanda futbolcuların oldukça hırslı olduğu görüldü görüldü.
Sarı-Yeşilli ekip şampiyonluk yolunda mutlak üç puan hedefinde hazırlıklarına sürdürüyor.
Şanlıurfaspor, Pazar günü Gap Arena stadyumunda karşılaşacağı Diyarbakırspor maçı hazırlıklarını yoğun tempoda çalışıyor, Ceylanlar Kemal Kılıç nezaretinde günü çift idmanla sürdürdü.
Bu arada, kendi sahasında bu sezon 9 karşılaşmaya çıkan sarı-yeşilli takım, 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak toplam 20 puan topladı. Bu maçlarda 20 gol atan Şanlıurfa ekibi kalesinde de 8 gol gördü.










































