Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şanlıurfa basınında bugün
Şanlıurfa basınında bugün
28 Ocak 2012 / 09:14
Şanlıurfa'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

     GAP GÜNDEMİ: Toplu sözleşme protestosu''

     Şanlıurfa'da Memur-sen'e bağlı sendikaların üyeleri, Ahmet Bahçıvan İşmerkezi önünde toplanarak toplu sözleşme yasasını protesto etti.

    

     ŞAFAK: ''Erbil'e uçak seferleri hazırlığı''

     Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin, Şanlıurfa'dan Erbil'e yapılması planlanan uçak seferlerinin ihracata olumlu yansıyacağını söyledi.

    

     OLAY: ''Şanlıurfa'nın nüfusu 1 milyon 716 bin''

     Türkiye'nin en kalabalık illerinden biri olan Şanlıurfa'nın nüfusu, geçen yıl 52 bin 883 kişilik artışla 1 milyon 716 bin 254'e ulaştı.

    

     İPEKYOL: ''Hastalığını abartmakla suçlanan genç kadın öldü''

     Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne baş ağrısı şikayetiyle getirilen 24 yaşındaki Amşe Altun, ''Bir şeyin yok abartıyorsun'' denilerek doktor tarafından köyüne gönderildikten 10 saat sonra geri getirildiği hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

    

     SEMBOL: '' 1 milyon 716 bin kere maşallah''

     Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) adrese dayalı nüfus sistemi ile gerçekleştirdiği nüfus sayımının sonuçlarını açıkladı. Geçen yıl Şanlıurfa'nın nüfusu 52 bin 881 kişi arttı.

    

     YENİ URFA: ''Belediye meclisi olağanüstü toplandı''

     Şanlıurfa Belediye Meclisi Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 5 ayarı mahallede yapılması planlanan kadın kültür merkezine yer tahsisi ve Harran Üniversitesi Eyyübiye yerleşkesinde yapılması hedeflenen 400 yataklı hastane için imar planında değişiklik teklifini görüşerek oy birliğiyle kabul etti.

Bu haber toplam 239 defa okunmustur
DİĞER HABERLER
RÖPORTAJ
YAZARLAR
FOTO GALERI
ÇOK OKUNANLAR
 IMKB:51.786 Dolar:1,5097YTL Euro:2,1650YTL  Altýn:355,81YTL